Velkommen til denne nettsiden!

Klassifisering av silikonarmbånd, typer silikonarmbånd, Hva er stilene til silikonarmbånd?

WPS图片(1)

1. Gravering av flytende silikonarmbånd: skjær ut ord på formen for å dannes direkte.Denne typen armbånd må åpne formen.

2. Utskrift flytende silikon armbånd: det vil si silikon armbånd fri for mugg åpning gebyr.Hvis formåpning er nødvendig for spesiell størrelse, kan trykkarmbåndet deles inn i flerfarget silketrykk og monokrom silketrykk.Flerfarget overtrykk er et slags silikonarmbånd som kan lages raskt.

3. Fargefylt silikonarmbånd: Denne typen armbånd er et armbånd med en fargeprosess basert på det første, som har en relativt åpenbar effekt på LOGO og ytterligere styrker bevisstheten om LOGO-publisering.

4. Segmentert silikonarmbånd: Denne typen armbånd er dannet ved å sette forskjellige farger av gummimaterialer sammen samtidig.Segmenterte armbånd dannes mellom hvert fargesegment for å gjøre armbåndet mer attraktivt.

5. Kamuflasje silikonarmbånd: Denne typen armbånd blandes med mye fargelim under gummiblanding, og vulkaniseres deretter i formen.Silikonarmbåndet har en rekke farger etter støping, noe som er mer populært blant gutter og jenter.

6. Lysende flytende silikonarmbånd: Dette risarmbåndet blandes med fosfor når man blander gummi.Ved støping er det det samme som vanlig silikonarmbånd.Det kan bare sees om natten.Fluorescerende effekt: rødt lys, grønt lys, blått lys.Det er mer iøynefallende om natten.

Silikonarmbånd er klassifisert etter stil

Gravering: Logoteksten på silikonarmbåndet er konkav.

Preget: Logoteksten på silikonarmbåndet er konveks.

Monokrom: en farge silikonarmbånd.

Fargeblanding: Hele silikonarmbåndet er laget av to eller flere farger blandet sammen.

Trykk: Logoen på silikonarmbåndet trykkes på armbåndet gjennom silikontrykk med blekk.

luminescens: refererer vanligvis til silikonarmbåndet som lyser i mørket ved høy temperatur, som også inneholder et fluorescerende armbånd, fluorescerende armbånd Det refererer til frigjøring av lavenergilys i mørket etter å ha absorbert den eksterne høyenergilysstrålingen.

Fargeseparasjon: Fargen på silikonarmbåndet er segment for segment, noe som er forskjellig fra fargeblanding.Flere farger er ikke blandet sammen.

Dypfargefylling: legg til andre farger på grunnlag av dyptrykklogoen.Nemlig logoen og silikonarmbåndet er to forskjellige farger.

Preget fargefylling: legg til andre farger på den pregede logoen, det vil si at fargen på logoen og silikonarmbåndet er to forskjellige farger.

Med trykknapp: refererer til silikonarmbåndet med trykknapp i begge ender.

Bølgeform: kanten på silikonarmbåndet er bølget.

Nasjonalflagg: Hele silikonarmbåndet er skjermtrykt med nasjonalflagget.

 


Innleggstid: 09-02-2023